بازدید سرزده سرپرست دانشگاه از مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۱:۴۷ کد : ۲۸۶۵۱ اخبار اسلایدی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با هدف بررسی و رفع مشکلات اورژانس ۱۱۵ استان در نخستین ساعات بامداد امروز به صورت سرزده وارد این مرکز شد و از واحد های این مرکز دیدار نمودند.
بازدید سرزده سرپرست دانشگاه از مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان

بازدید سرزده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی از مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی، دکتر علیرضا امانی ضمن بازدید از بخش های مختلف این مرکز از قبیل واحد ارتباطات و راهبری عملیات و مرکز پایش مراقبت های درمانیMCMC از نزدیک در جریان روند انجام امور و نحوه ارائه خدمات فوریت های پزشکی به هموطنان در سطح استان قرار گرفته و میزان آمادگی تجهیزاتی، فنی و نیروی انسانی این مرکز را ارزیابی نمودند.

همچنین دکتر علیرضا امانی و هیئت همراه در نشستی با حضور سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان و مسئولین واحدهای این مرکز به بررسی و ایراد دستور مقتضی به منظور رفع موانع و مشکلات این مرکز پرداختند.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: مرکز استان ۱۱۵ استان اورژانس ۱۱۵ استان اورژانس اورژانس ۱۱۵ سرپرست پزشکی