۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۸۶۷۳ اخبار اصلی
ایران نژاد سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه بیان کرد دوازدهمین دوره PHTM در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان برگزار گردید.

برگزاری دوازدهمین دوره کارگاه آموزشی مدیریت بیماران ترومایی پیش بیمارستانی در اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

ایران نژاد سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه بیان کرد دوازدهمین دوره PHTM  در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان برگزار گردید.

محسنی مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان با اعلام برگزاری کارگاه دو روزه PHTM خبر داد:

دوره PHTM (مدیریت ترومایی پیش بیمارستانی)از پیشرفته ترین و جدیدترین دوره های آموزشی جهت ارتقا کیفیت خدمات و بروز شدن دانش پرسنل می باشد که در امداد رسانی به مصدومین حوادث ترافیکی و کاهش مرگ و میر بسیار موثر است؛ این کارگاه در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و با حضور ۲۶ نفر از پرسنل اورژانس برگزار شد.

لازم به ذکر است پیش بینی شده که امسال ۲ دوره مدیریت بیماران ترومایی پیش بیمارستانی برای پرسنل اورژانس برگزار شود.

در این دوره نفراول آقای مجتبی مرادی نفرات دوم :آقایان امیرحسین مشهدی و حامد حسنی فر و نفرات سوم :آقای علیرضا رفیعی و خانم زهره حسینی شدند.لازم به ذکر است برگزاری این دوره با تکیه بر پتانسیل پرسنل بومی برگزار گردد.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلیدواژه‌ها: بیمارستانی اورژانس بیمارستانی ترومایی بیمارستانی بیمارستانی استان اورژانس اورژانس بیمارستانی استان دوره برگزار استان پرسنل