پیام تبریک سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی به مناسبت روز پزشک

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۶ کد : ۲۸۷۷۵ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی بهروز ایران نژاد در پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی به ویژه پزشکان شاغل در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان تبریک گفت.
پیام تبریک سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی به مناسبت روز پزشک

پیام تبریک  سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی بهروز ایران نژاد در پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی به ویژه پزشکان شاغل در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد :
با دلی مملو از احترام و سپاس ، یکم شهریورماه زادرئز بزرگ دانشمند و طبیب برجسته نامدار ایرانی جهان اسلام شیخ الرئیس ابوعلی سینا مه به شایستگی روز پزشک نامگذاری شده است را به شما صمیمانه تبریک عرض می نماییم و برای آن پزشک محترم ، اعتلای مقام و علو منزلت آرزو می کنیم. امیدواریم ستاره ی زندگی و اختر دانشتان ، پیوسته ایام بر دل بیماران بتاید و همواره دعای بندگان بدرقه راه شما باشد.

کلید واژه ها: پزشک روز پزشک اورژانس استان تبریک روز پیام