افتتاح پایگاه خیرساز پدر ( یادبود زنده یاد حاج سید رضا میرعشقی) در کلانشهر اراک

۰۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۲۸۹۴۵ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی این افتتاح در قالب بهره‌برداری همزمان از پروژه‌های حوزه سلامت در هفته دولت اجرایی شد.
افتتاح پایگاه خیرساز پدر ( یادبود زنده یاد حاج سید رضا میرعشقی) در کلانشهر اراک

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی  این افتتاح در قالب بهره‌برداری همزمان از پروژه‌های حوزه سلامت در هفته دولت اجرایی شد.

دکتر علیرضا امانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره با اینکه پایگاه اورژانس ۱۱۵ خیرساز پدر توسط خیرین محترم آقایان مهندس سید محمد و سید مهدی میرعشقی احداث شده است، گفت: مرکز یادشده با اعتبار ریالی روز بالغ بر  پانزده میلیارد ریال به بهره‌برداری رسمی رسید.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در حاشیه افتتاح این پایگاه گفت: به برکت روزهای باقیمانده به اربعین حسینی این مرکز افتتاح شد و امیدواریم که بتوانیم خادمان خوبی برای زوار این روزها باشیم.

وی با اشاره به این موضوع که این پایگاه با تلاش و پیگیری دانشگاه علوم پزشکی اراک تجهیز شده است، بیان کرد: کلنگ احداث این پایگاه در سال ۱۴۰۰ بر زمین خورده شد و زیر بنای این پایگاه ۱۴۱ مترمربع می باشد و دارای پارکینگ جهت دو آمبولانس ، اتاق استراحت پرسنل و اتاق معاینه می باشد.

در پایان مراسم از خیرین گرانقدر سازنده این پایگاه با اهدای لوح سپاس و هدیه قدردانی به عمل آمد.

اورژانس خط مقدم مدافعان سلامت

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی