آئین بدرقه کاروان اعزامی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی جهت پوشش مراسم اربعین حسینی در مرز مهران

۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۳ کد : ۲۹۰۶۱ اخبار اصلی
کاروان اعزامی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی برای پوشش خدمات فوریت پزشکی مراسم عظیم اربعین حسینی (ع) امروز عازم مناطق مرزی مهران شد.

به گزارش روابط‌ عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی،  بهروز ایران نژاد رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی گفت: امروز دوشنبه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۱ با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی، دبیر محترم ستاد اربعین استان و معاونین و سایر مسئولین دانشگاه مراسم بدرقه اولین کاروان اعزامی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی در قالب ۳ عدد آمبولانس و یک عدد اتوبوس آمبولانس به مناطق مرزی مهران برگزار شد.

گفتنی است در طی چند روز آینده نیز کاروان دوم اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به این مناطق اعزام خواهد شد.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: استان ۱۱۵ استان اورژانس ۱۱۵ استان بیمارستانی استان اورژانس بیمارستانی استان استان مرکزی اورژانس اعزامی اورژانس کاروان اعزامی اورژانس اورژانس ۱۱۵