بیش از ۷۷ درصد ماموریت های اورژانس غیرتصادفی است

۱۷ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۳ کد : ۲۹۷۲۱ اخبار اصلی
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حدود سه چهارم ماموریت های اورژانس، رسیدگی به حوادث و اتفاقات غیر تصادفی است.
بیش از ۷۷ درصد ماموریت های اورژانس غیرتصادفی است

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی ، بهروز ایران نژاد بیان کرد: اورژانس و فوریت های پزشکی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری ۳۰ هزار و ۷۴۰ ماموریت انجام داده است.

وی افزود: از این تعداد ۲۳ درصد  ماموریت ها با موضوع تصادف و ۷۷ درصد مابقی نیز غیر تصادفی بوده است.

وی تاکید کرد: ۱۰۹ هزار و ۸۴۹ تماس در نیمه نخست امسال با اپراتورهای اورژانس این استان برقرار شده که ۹ هزار و ۴۰۴ مورد آن مزاحمت بوده است.

ایران نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: از مجموع تماس‌های برقرار شده با اورژانس استان، ۲۶ هزار و ۸۳۶ مورد منجر به انجام ماموریت در سال جاری شده است.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان یادآور شد: بیشترین اعزام و  ماموریت‌های اورژانس در سال جاری مربوط به بیماران قلبی، تنفسی و همچنین غرق شدگی است.

کلید واژه ها: اورژانس ماموریت استان جاری سال جاری سال تماس