برگزاری اولین دوره کارگاه مدیریت تروما در اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان خمین

۱۸ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۷ کد : ۲۹۷۵۲ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ،کارگاه آموزشی مدیریت و درمان تروما در اورژانس پیش بیمارستانی با حضور مدرسین استانی به صورت تئوری و عملی طی روزهای ۱۷ و ۱۸ مهرماه برگزار شد.
برگزاری اولین دوره کارگاه مدیریت تروما در اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان خمین

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی ،کارگاه آموزشی مدیریت و درمان تروما در اورژانس پیش بیمارستانی با حضور مدرسین استانی به صورت تئوری و عملی طی روزهای 17 و 18 مهرماه برگزار شد.
رئیس  اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی گفت: در این دوره 12 نفر از کارکنان عملیاتی اورژانس ۱۱۵ شهرستان خمین شرکت کردند و با آخرین اطلاعات و روش های برخورد با مصدومین ترومایی و حوادث ترافیکی آشنا شدند.
کلیه آموزش ها به صورت شبیه سازی شده با صحنه واقعی در تصادفات رانندگی و حوادث در ایستگاههای عملی ارائه گردید.
دوره PHTM در راستای مدیریت تروما،کاهش مرگ و میر،استفاده بهینه از تجهیزات و حفظ زمان طلایی به نفع بیمار برگزار می شود.
به گفته بهروز ایران نژاد؛ توانمند سازی و ارتقا سطح دانش و عملکرد تکنسین های فوریت های پزشکی در برخورد با مصدومین ترومایی از مهمترین اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی بوده است.
تروما :(Trauma) در دانش پزشکی به هر نوع ضربه، جراحت، شوک٬ آسیب و حادثه وارد شده بر بدن انسان گفته می شود با این شرط که از خارج به بدن وارد شود و عامل درونی یا بیماری در بدن علت ایجاد آسیب نباشد.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس بیمارستانی تروما دوره کارگاه مدیریت