تصادف در کنارگذر اراک دو کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.

۲۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۸ کد : ۲۹۹۳۰ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حادثه واژگونی خودرو پژو دو کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.
تصادف در کنارگذر اراک دو کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.

واژگونی خودرو پژو در کنار گذر اراک دو کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حادثه واژگونی خودرو پژو 405 دو کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.

ایران نژاد اظهار کرد: پس از گزارش تلفنی حادثه واژگونی خودرو پژو 405 به واحد ارتباطات اورژانس استان بلافاصله سه تیم از پایگاه های اورژانس خیرآباد و فاطمیه و امام علی (ع) به صحنه حادثه اعزام شدند.

ایشان افزودند: متاسفانه دو نفر به علت شدت جراحات در صحنه فوت کرده بودند و مصدومین دیگر حادثه بعد از رهاسازی توسط عوامل آتش نشانی و  انجام اقدامات درمانی توسط کارشناسان اورژانس، به بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) منتقل شدند.

کلید واژه ها: اورژانس حادثه واژگونی واژگونی خودرو واژگونی خودرو پژو پژو خودرو پژو خودرو سه