رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از تلاش جهت راه اندازی پایگاه اورژانس بانوان در کلانشهر اراک خبر داد.

۱۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۷ کد : ۳۰۳۶۶ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، بهروز ایران نژاد در خصوص این خبر افزود: با تاکیدات ریاست محترم دانشگاه و احساس نیاز به ایجاد پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کلانشهر اراک به دنبال این هستیم که در آینده ای نزدیک پایگاه اورژانس بانوان را برای اولین بار در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اراک راه اندازی کنیم.

وی در ادامه افزود: هدف از راه اندازی این پایگاه که در آن همکاران خانم به بیماران و مصدومین ارائه خدمت می کنند،  خدمت رسانی به بیماران و مصدومین خانم و رعایت حریم بیمار می باشد.

ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: زیر ساخت های اولیه ایجاد پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان با حمایت مجموعه دانشگاه در حال آماده سازی می باشد و در صورت تامین نیروی انسانی، بزودی شاهد آغاز بکار این پایگاه در کلانشهر اراک خواهیم بود.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلیدواژه‌ها: اورژانس پایگاه اورژانس اورژانس ۱۱۵ پایگاه بانوان اراک کلانشهر اراک دانشگاه