برگزاری دوره آموزشی جهت همیاران اورژانس

۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۸ کد : ۳۰۳۷۴ اخبار اصلی
محسنی مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در خصوص این خبر گفت: این دوره جهت گروه سمن دانشگاه علوم پزشکی اراک (داوطلبین ) در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان در حال برگزاری می باشد و شامل آموزش مباحث احیا ، آشنایی با سکته مغزی و قلبی ، تشنج ، تروما ، دیابت و آشنایی با کنترل علایم حیاتی می باشد و در بازه زمانی ۶ ساعته و در ۳ جلسه برگزار می شود .
برگزاری دوره آموزشی جهت همیاران اورژانس

محسنی مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در خصوص این خبر گفت: این دوره جهت گروه سمن دانشگاه علوم پزشکی اراک (داوطلبین ) در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان در حال برگزاری می باشد و شامل آموزش مباحث احیا ، آشنایی با سکته مغزی و قلبی ،  تشنج ، تروما ، دیابت و آشنایی با کنترل علایم حیاتی می باشد و در بازه زمانی         6 ساعته و در 3 جلسه برگزار می شود .

تعداد داوطلبین شرکت کننده در این دوره 30 نفر میباشد که در پایان دوره به اعضا گواهی ارائه خواهد شد.

وی در پایان افزود: تشکیل گروه همیاران اورژانس به منظور توانمند سازی عموم جامعه و کمک رسانی در زمان بحران می باشد.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: اورژانس دوره استان برگزاری آشنایی داوطلبین اورژانس پیش بیمارستانی تکنسین فوریت های پزشکی