تجلیل از پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی در روز پرستار

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۶ کد : ۳۱۰۴۴ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در این آیین گفت: پیشرفت پزشکی در کشور عزیزمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی قابل توصیف نیست و این مدیون مجاهدت و تلاش شبانه روزی کادر بهداشت و درمان در علم آموزش و افزایش سواد سلامت است.
تجلیل از پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی در روز پرستار

نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم از تلاش کادر درمان بخصوص پرستاران تشکر کرد و آنها را فرشتگان جان برکفان این عرصه برشمرد.

دکتر امانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز با اشاره به پرداخت مطالبات پرستاران به ‌خصوص تعرفه گذاری ۳ ماهه نخست امسال، گفت: خوشبختانه در پرداخت این مطالبات جزو اولین دانشگاه هایی هستیم که توانسته ایم این مطالبات را پرداخت کنیم و در آینده هم تلاش خواهیم کرد، مشکلات و چالش های پیش روی پرستاران را کم کنیم.

گفتنی است در میان پرستاران نمونه دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز دو کارشناس فوریت های پزشکی همکاران یاسر مومنی و امیر رجبی حضور داشتند که با اهداء لوح سپاس و جوایز نقدی از زحمات این عزیزان تقدیر و تشکر شد.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: پرستاران پزشکی مرکزی استان مرکزی دانشگاه استان