سه نفر در استان مرکزی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن فوت کردند.

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۹ کد : ۳۱۲۰۴ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: سه نفر بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در این استان فوت کردند.
سه نفر در استان مرکزی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن فوت کردند.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ایران نژاد امروز یکشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۱  گفت : در ۲۴ ساعت گذشته یک مرد میانسال در روستای موت آباد شهرستان اراک و ۲ نفر نیز در شهرستان خنداب به علت مسمومیت گاز مونوکسید کربن فوت کردند.

وی اظهار داشت: همچنین سه نفر دیگر نیز شامل یک زن و دو کودک در شهرستان محلات با گاز مونوکسیدکربن دچار مسمومیت شدند که بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند و اکنون حال عمومی آنان خوب است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: با توجه به برودت هوا در سطح استان، مردم نسبت به استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد و اطمینان از نصب صحیح این وسایل و بررسی دقیق مسیر خروجی دودکش اقدام کنند تا از بروز چنین حوادث ناگواری جلوگیری شود

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلیدواژه‌ها: استان استان مرکزی مرکزی مسمومیت مسمومیت گاز گاز گاز مونوکسیدکربن نفر سه نفر اورژانس