بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از پروژه خیرساز پایگاه و پد اورژانس هوایی شهدای شهر داودآباد

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۳۱۳۷۵ اخبار اصلی
این بازدید با حضور معاون توسعه و ریاست اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی صورت گرفت.

این بازدید با حضور معاون توسعه و ریاست اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی صورت گرفت.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در خصوص این خبر افزود: مساحت این پروژه  ۷۴۰۰ متر مربع می باشد و کلنگ احداث آن در سال ۱۳۹۹ زده شده است.

ایران نژاد در ادامه گفت: هزینه انجام شده جهت احداث و تجهیز این پروژه که کاملا توسط خیرین گرانقدر انجام شده است حدود یکصد میلیارد ریال می باشد و پروژه مذکور در حال طی مراحل نهایی جهت راه اندازی و افتتاح می باشد.

در این بازدید دکتر امانی ریاست دانشگاه با جمعی از خیرین سازنده این پایگاه دیدار و گفتگو داشته و از زحمات خیرین حوزه بهداشت و درمان و تلاش های ویژه مجمع خیرین اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در جهت رفع نیازهای تخصصی حوزه اورژانس ۱۱۵ استان تقدیر نمودند.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ اورژانس ۱۱۵ استان استان ۱۱۵ استان استان مرکزی خیرین پروژه مرکزی جهت