اولین دوره کارگاه آموزش مهارت های بالینی در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی برگزار شد.

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۸ کد : ۳۱۳۷۷ اخبار اصلی
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با روابط عمومی اظهار کرد: این دوره آموزشی که در قالب کارگاه مهارت های بالینی طراحی شده است یکی از مهم ترین دوره های آموزشی است که سطح مهارت های پرسنل فوریتهای پزشکی در مواجه با ماموریت های محوله و نحوه تعامل با بیماران و مصدومین را مورد ارزیابی و پایش قرار داده و اصول علمی و مهارتی را مجددا به فراگیران یادآوری می نماید.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با روابط عمومی اظهار کرد: این دوره آموزشی که در قالب کارگاه مهارت های بالینی طراحی شده است یکی از مهم ترین دوره های آموزشی است که سطح مهارت های پرسنل فوریتهای پزشکی در مواجه با ماموریت های محوله و نحوه تعامل با بیماران و مصدومین را مورد ارزیابی و پایش قرار داده و اصول علمی و مهارتی را مجددا به فراگیران  یادآوری می نماید.

بهروز ایران نژاد خاطر نشان کرد: برگزاری این دوره آموزشی موجب ارتقاء مهارت‌های این حوزه در صحنه حادثه و ماموریت شده و فراگیران در طی این دوره به صورت تئوری و عملی و کارگاهی زیر نظر اساتید مجرب آموزش های استاندارد در این خصوص را فرا می گیرند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی با بیان اینکه برنامه ریزی و هدف گذاری سازمان اورژانس کشور توسعه سریع دوره های آموزشی و مهارتی بالینی در سطح کشور می باشد  اضافه کرد اولین دوره این کارگاه ها با حضور ۳۰ نفر از پرسنل عملیاتی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به مدت یک روز در مرکز اورژانس استان برگزار گردید.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلیدواژه‌ها: دوره دوره آموزشی اورژانس مرکز اورژانس اورژانس بیمارستانی استان استان مرکزی مهارت مرکز مرکز اورژانس بیمارستانی