دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و هیات همراه با رئیس سازمان اورژانس کشور

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۸ کد : ۳۱۴۱۷ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از دیدار با رئیس سازمان اورژانس کشور خبر داد.
دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و هیات همراه با رئیس سازمان اورژانس کشور

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی ، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از دیدار با رئیس سازمان اورژانس کشور خبر داد.

ایران نژاد گفت : تبیین فعالیت های انجام شده در سال جاری و وضعیت موجود اورژانس 115 استان مرکزی در حوزه های مختلف از جمله اهداف اصلی این دیدار بود.

ایران نژاد در ادامه گفت : در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت احداث پایگاه های خیرساز، آغاز عملیات ساختمانی فاز دوم بزرگترین پایگاه اورژانس هوایی کشور در اراک، ادامه عملیات ساخت مخزن دپوی سوخت ۲۰/۰۰۰ لیتری اورژانس و تجهیز تعمیرگاه متمرکز آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ارائه شد.

وی بیان داشت : در این جلسه که با حضور دکتر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور، دکتر امانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک و دکتر آصفری نماینده محترم مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، در خصوص نیاز به آمبولانس، نیروی انسانی و اعتبار لازم جهت تجهیز و راه اندازی پایگاه های خیرساز اورژانس 115 استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: اورژانس سازمان اورژانس رئیس سازمان اورژانس اورژانس کشور اورژانس ۱۱۵ استان تکنسین فوریت های پزشکی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک نماینده مجلس