برگزاری جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک در مرکز اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۵ کد : ۳۱۴۸۵ اخبار اصلی
در این جلسه که به میزبانی مرکز فوریت های پزشکی استان مرکزی و در محل سالن EOC این مرکز برگزار شد، دکتر امانی سرپرست دانشگاه از زحمات پرسنل اورژانس تشکر کردند و دستوراتی را در خصوص رفع مشکلات این حوزه ابلاغ نمودند.
برگزاری جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک در مرکز اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

بهروز ایران نژاد رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی نیز موضوعات مهم مربوط به حوزه فوریت پزشکی استان را برای حاضرین در جلسه تشریح نمودند.

طی این جلسه طرح های عمرانی مرکز فوریت های پزشکی استان نیز بررسی شد.
ایران نژاد در این خصوص افزود: در حال حاضر و به مجرد تامین نیروی انسانی و اعتبار مورد نیاز آمادگی راه اندازی ۴ پایگاه اورژانس که به همت خیرین گرانقدر مجمع خیرین اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی عملیات ساخت آنها در مراحل نهایی قرار دارد وجود دارد.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: فوریت پزشکی استان هیئت رئیسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک ریاست سازمان اورژانس استان مرکزی