تقدیر از عملکرد پرسنل اورژانس ۱۱۵ استان

۲۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۳۱۹۷۸ اخبار اصلی
تقدیر از عملکرد پرسنل اورژانس ۱۱۵ استان در حاشیه عیادت بیاتی نماینده تفرش، آشتیان و فراهان، دکتر امانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک و رضایی فرماندار شهرستان تفرش از مصدومین تصادف محور نقره کمر شهرستان تفرش در بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) اراک.
تقدیر از عملکرد پرسنل اورژانس ۱۱۵ استان

بیاتی در این بازدید ضمن تشکر از متولی سلامت استان مرکزی جهت مدیریت بحران پیش آمده در روز حادثه، از عملکرد سریع و به موقع نیروهای امدادی و درمانی در شهرستان و مرکز استان تشکر کرد و گفت: اگر عملکرد به موقع عوامل امدادی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی نبود ممکن بود خسارات، تلفات و مصدومان این حادثه بیشتر شود.

گفتنی است تمام مصدومان انتقالی به بیمارستان ولیعصر اراک به جز دو بیمار مرخص شده اند که به گفته ی پزشکان،حال این دو بیمار نیز مساعد است و به محض بهبودی کامل از بیمارستان مرخص خواهند شد.

کلیدواژه‌ها: شهرستان اراک استان عملکرد بیمارستان تفرش