بازدید دکتر امانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از پایگاه اورژانس جاده ای خیرآباد

۰۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۲ کد : ۳۲۱۱۵ اخبار اصلی
دکتر امانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده ای شهرک صنعتی خیرآباد اراک بازدید و نحوه ی ارائه خدمت و زیرساخت های این پایگاه را مطلوب ارزیابی کرد.

در این بازدید دکتر شجاعی معاون درمان، دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی، دکتر محمدی، میثم بخشی، عبدالصمد صمدی مشاوران سرپرست دانشگاه و ایران نژاد رییس اورژانس، دکتر امانی را همراهی کردند.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: دکتر دکتر امانی اورژانس امانی سرپرست سرپرست دانشگاه دانشگاه اراک