رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی به عنوان دبیر ستاد خدمات نوروزی دانشگاه منصوب شد.

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۵ کد : ۳۲۳۵۹ اخبار اصلی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی به عنوان  دبیر ستاد خدمات نوروزی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ، طی حکمی از سوی دکتر امانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بهروز ایران نژاد رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی به سمت دبیر ستاد خدمات نوروزی دانشگاه منصوب گردید:

متن حکم به شرح زیر می باشد:

جناب آقای بهروز ایران نژاد
رئیس محترم مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه

احتراما با عنایت به لزوم برنامه ریزی متمرکز جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و فوریت پزشکی مطلوب به مراجعین در ایام نوروز ۱۴۰۲ و به منظور هماهنگی کلیه فعالیت های حوزه سلامت در سطح استان در این ایام، بدینوسیله جنابعالی را به عنوان "دبیر ستاد خدمات نوروزی دانشگاه" منصوب می نمایم. شایسته است با جلب همکاری کلیه معاونین و مدیران ستادی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه نسبت به برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم در جهت حفظ و ارتقاء پوشش خدمات حوزه سلامت و همچنین هماهنگی های برون سازمانی مرتبط با این امر اقدام نمائید.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: دانشگاه نوروزی دانشگاه ستاد نوروزی دانشگاه دبیر ستاد نوروزی دانشگاه دانشگاه منصوب اورژانس اورژانس بیمارستانی استان استان مرکزی مرکزی