ساختمان پایگاه خیبر اورژانس ۱۱۵ شهرستان اراک افتتاح شد.

۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۰ کد : ۳۲۶۴ اخبار اصلی
ساختمان پایگاه خیبر اورژانس ۱۱۵ شهرستان اراک افتتاح شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ‌از راه اندازی ساختمان جدید پایگاه شهری خیبر  خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی :دکتر پریا بهرامی اظهار کرد:ساختمان جدید این پایگاه شهری  در جنب مکان قبلی و در منطقه داوران اراک می باشد که امروز به صورت رسمی افتتاح شد.

وی افزود:این پایگاه با کمک یکی از خیرین حوزه سلامت استان و به نام بانو مرحومه زهرا ظفرمند در  ساختمان مستقل به متراژ120 مترمربع و بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان  ساخته شده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد :در مراسم افتتاحیه پایگاه خیبر سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و مدیران استانداری استان  و جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند.
شایان ذکر است در انتهای مراسم از خیر محترم جناب آقای ابراهیمی توسط ریاست محترم علوم پزشکی استان مرکزی تقدیر شد.

کلیدواژه‌ها: رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دکتر پریا بهرامی حوزه سلامت ریاست محترم علوم پزشکی استان مرکزی