سومین دوره کارگاه مهارت های بالینی در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی برگزار شد.

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۶ کد : ۳۲۹۱۹ اخبار اصلی
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با روابط عمومی اظهار کرد: این دوره آموزشی که در قالب کارگاه مهارت های بالینی طراحی شده، یکی از مهم ترین دوره های آموزشی حوزه اورژانس ۱۱۵ است که مهارت های مهم کارشناسان فوریتهای پزشکی در مواجه با بیماران و مصدومین را مورد ارزیابی و پایش قرار داده و اصول علمی و مهارتی را مجدد به فراگیران آموزش می دهد.

بهروز ایران نژاد خاطر نشان کرد: برگزاری این دوره آموزشی موجب تغییر نگرش و نوع عملکرد مهارتی در صحنه و ماموریت های اورژانس ۱۱۵ شده و فراگیران در طی یک روز به صورت تئوری و عملی و کارگاهی زیر نظر اساتید مجرب آموزش های استاندارد را فرا می گیرند.

وی تاکید کرد: با کسب مهارت های علمی و عملی می توان از بسیاری از مرگ و میرها و عوارض و نقص عضوهای احتمالی مصدومین و بیماران جلوگیری کرد و همچنین مهارت های پرسنل یکسان سازی و استاندارد می گردد

روابط عمومی اوژانس 115 استان مرکزی

کلیدواژه‌ها: مهارت اورژانس دوره دوره آموزشی آموزشی مهارتی مصدومین