جلسه مشترک هئیت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده علوم پزشکی خمین

۲۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۴ کد : ۳۳۱۹۲ اخبار اصلی
سرپرست و اعضا هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور در شهرستان خمین با هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی خمین دیدار و گفتگو کردند.
جلسه مشترک هئیت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده علوم پزشکی خمین

به گزارش وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این دیدار گفت: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، همپوشانی و همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده های خمین و ساوه باعث خدمت رسانی بهتر و مناسب تر به شهروندان خواهد شد.
دکتر امانی افزود: در بازدید از امکانات و توانمندی های حوزه سلامت شهرستان خمین امکان همکاری و هم افزایی بیشتر فراهم خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خمین نیز گفت: دانشکده های علوم پزشکی ساوه و خمین بال های دانشگاه علوم پزشکی اراک هستند و در کنار یکدیگر بهترین خدمات بهداشتی و درمانی را به مردم استان مرکزی ارائه خواهیم کرد.
دکتر رحیمی افزود: با توجه به اینکه خمین زادگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است، دانشکده علوم پزشکی خمین از اهمیت بسیار بالای برخوردار است.

کلیدواژه‌ها: پزشکی علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دانشکده علوم پزشکی پزشکی اراک پزشکی خمین علوم دانشگاه علوم دانشکده علوم علوم پزشکی اراک