انجام بیش از هزار ماموریت اورژانسی در طرح امداد نوروزی توسط اورژانس شهرستان خمین

۰۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۸ کد : ۳۳۳۳۴ اخبار اصلی
رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی خمین از انجام بیش از هزار ماموریت خدماتی در طرح امداد نوروزی خبر داد.

انجام بیش از هزار ماموریت اورژانسی در طرح امداد نوروزی

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی؛ تیرانی مسئول اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان خمین در این خصوص گفت: این مرکز در اجرای امداد نوروزی از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا شش فروردین ۱۴۰۲، هزار و ۳۹ ماموریت انجام داده است.

وی افزود: در این مدت ۵۱ حادثه ترافیکی درون شهری و ۲۴ حادثه ترافیکی جاده‌ای رخ داد که سه نفر در حوادث جاده‌ای جان خود را از دست دادند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان خمین گفت: میانگین زمان حضور اورژانس ۱۱۵ این شهرستان در ماموریت‌های شهری و جاده‌ای به ترتیب ۷ و ۱۲ دقیقه است و تا به امروز دو محل فرود بالگرد برای انتقال هوایی مصدومان در سطح شهرستان خمین وجود دارد که در مواقع اضطراری استفاده می‌شود.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس بیمارستانی ماموریت شهرستان شهرستان خمین خمین انجام جاده