افزایش ۱۲ درصدی تعداد مصدومان ترافیکی استان مرکزی در طرح نوروزی امسال

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۸ کد : ۳۳۳۹۳ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تعداد مصدومان ترافیکی استان مرکزی در طرح نوروزی امسال یک‌هزار و ۴۳۶ نفر گزارش شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۲ درصد افزایش داشته است.
افزایش ۱۲ درصدی تعداد مصدومان ترافیکی استان مرکزی در طرح نوروزی امسال

به گزارش وب دا مرکزی، بهروز ایران نژاد بیان کرد: ماموریت ترافیک شهری با ۳۸۹ مورد هفت درصد افزایش، ماموریت غیرترافیکی شهری با سه هزار و ۴۳۴ مورد ۲۹ درصد افزایش، ماموریت ترافیک جاده‌ای با ۵۱۰ مورد ۱۱ درصد افزایش و ماموریت غیرترافیکی نیز با یک هزار و ۸۲۱ مورد با ۴۸ درصد افزایش در تعطیلات نوروز امسال گزارش شده است.
وی افزود: ۱۸ هزار و ۳۴۴ تماس با اورژانس استان در این مدت برقرار شد که از این تعداد چهار هزار و ۶۷۳ مورد منجر به ماموریت و ۲ هزار و ۱۳۳ مورد مشاوره صورت گرفت.
وی تاکید کرد: همچنین در این بازه زمانی ۶ هزار و ۳۶۱ مورد ماموریت درمانی انجام شد که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش ثبت شده است.
ایران نژاد خاطرنشان کرد: یک هزار و ۲۲۱ مورد مزاحمت تلفنی از ۲۳ اسفند سال گذشته تاکنون در این مرکز ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش داشته است.
وی یادآور شد: برای اولین بار اورژانس بانوان در ورودی شهر اراک در تعطیلات نوروز امسال مستقر شد و ماموریت ویژه را در تعطیلات به مراجعان ارایه می‌کرد.
وی گفت: در تعطیلات نوروز امسال یک مصدوم حادثه ترافیکی و یک مادر باردار با بالگرد به مراکز درمانی منتقل شدند.

کلید واژه ها: افزایش درصد افزایش افزایش ماموریت ماموریت درصد افزایش ماموریت درصد سال سال گذشته گذشته تعطیلات