پیام تبریک رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان به مناسبت ولادت با سعادت امام علی (ع) و روز پدر  و فرارسیدن نوروز

۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۸ کد : ۳۳۴۶ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس استان مرکزی دکتر پریا بهرامی ؛ فرا رسیدن سال جدید را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در آستانه فرارسیدن نوروز باستانی و دمیدن بهار طبیعت، هوا به شمیم خوش ولادت باسعادت امام علی (ع)  معطر است که مظهر عدالت و مرادنگی و دیانت و عطوفت و الگوی اندیشه ، پایداری و ایمان برای تمامی  پدران مومن جهان وسرزمین ایران است. حضرت علی( ع ) چشم به جهان گشوده ، تا تجلی پیوند نور الهی و تابش زلال هدایت نبوی باشدو همچون خورشیدی درخشان روشنگر راه تمامی پدران و پسران ایران اسلامی است.
 اینجانب ضمن تبریک این میلاد فرخنده و خجسته را به تمامی پدران و همکاران پرتلاش حوزه اورژانس پیش بیمارستانی  دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تبریک و تهنیت می‌گویم و آرزومندم که همکاران توانمند و پرتلاش حوزه اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه  در سالی که پیش‌رو است همچون گذشته افتخارآفرین، پرصلابت و با قلبی سرشار از مهربه میهن و امید به پیشرفت این آب و خاک در عرصه مسئولیت آفرین خدمت به بیماران و نیازمندان ، منشا اقدامات مهم و موثری در اورژانس115 باشند. بهروزی شما را در سال پیشرو آرزومندم.

دکتر پریا بهرامی
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

کلید واژه ها: دکتر بهرامی روز پدر نوروز امام علی (ع)