دیدار معاون آموزشی دانشکده پرستاری و اعضای گروه فوریت های پزشکی با رئیس اورژانس ۱۱۵ ستان مرکزی

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۲ کد : ۳۴۷۴۶ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی بهروز ایران نژاد در این جلسه که به منظور انجام هماهنگی بیشتر صورت پذیرفت با معاونت آموزشی دانشکده پرستاری و اعضای گروه فوریت پزشکی دیدار کرد.

در ابتدای این جلسه محمد گلی طالب مدیر گروه فوریت های پزشکی، گزارشی از اقدامات این گروه در راستای اعتلای موضوع آموزش و تربیت دانشجویان این رشته ارائه کرد. وی همچنین بر ضرورت ارتقاء کیفی موضوع آموزش رشته فوریت های پزشکی تأکید کرد.
در ادامه این جلسه ایران نژاد ضمن شرح اهمیت و جایگاه رشته فوریت پزشکی در افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران و مصدومین، بر همکاری بیش از پیش اورژانس پیش بیمارستانی و گروه فوریت پزشکی تاکید و مبحث ابلاغ لزوم حضور رئیس اورژانس ۱۱۵ استان در گروه فوریت پزشکی با توجه به ابلاغ وزارت متبوع را در راستای همین موضوع دانست.
ایران نژاد همچنین ضمن بیان اهمیت و نقش تاثیرگذار استفاده بیشتر و بهینه از ظرفیت مدرسین و مربیان مرکز اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در آموزش دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی رشته فوریت پزشکی بر لزوم هم افزایی بیشتر دانشکده پرستاری و مرکز فوریت های پزشکی به منظور استفاده از ظرفیت های متقابل هر دو طرف در افزایش بار علمی و آموخته های دانشجویان در کلاس های تئوری و کارورزی تاکید کرد.

کلید واژه ها: پزشکی فوریت پزشکی گروه فوریت پزشکی رشته فوریت پزشکی فوریت گروه فوریت رشته فوریت گروه اورژانس اورژانس ۱۱۵