برخورد اتوبوس مسافربری و سواری پراید ۲۹ مصدوم برجا گذاشت.

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۴ کد : ۳۵۲۵۰ اخبار اصلی
به گزارش روابط‌ عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، بهروز ایران نژاد رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث استان مرکزی گفت: در ساعت ۲ و ۲۰ دقیقه بامداد امروز چهارشنبه ۳۱ خردادماه ۱۴۰۲ گزارش تلفنی حادثه برخورد اتوبوس مسافربری مسیر تهران_شهرکرد و یک دستگاه پراید در محور دلیجان به اصفهان به واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام گردید.
برخورد اتوبوس مسافربری و سواری پراید ۲۹ مصدوم برجا گذاشت.

ایران نژاد افزود: با هماهنگی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بعنوان فرمانده مرکز عملیات بحران دانشگاه بلافاصله ۴ دستگاه آمبولانس اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان دلیجان و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام و مراکز درمانی شهرستان های محلات، خمین، و بیمارستانهای ولیعصر (عج) و امیرالمومنین (ع) اراک بحالت آماده باش درآمدند.

وی افزود: با تلاش کارشناسان اورژانس ۱۱۵ پس از انجام اقدامات تخصصی فوریت پزشکی همه مصدومین به بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان منتقل شدند و همچنین ۷ مصدوم این حادثه توسط اتوبوس آمبولانس به بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) منتقل گردید.
ایران نژاد با ذکر اینکه خوشبختانه این سانحه مصدوم فوتی نداشته است اظهار کرد: بدلیل آتش سوزی ایجاد شده و سوختگی ۴۰ درصدی، یکی از مصدومین حادثه توسط بالگرد اورژانس  هوایی به بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک منتقل گردید.'

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ حادثه اتوبوس دستگاه بیمارستان منتقل