سرعت گرفتن مراحل ساخت پایگاه خیرساز اورژانس۱۱۵ اصناف اراک

۰۵ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۰ کد : ۳۵۳۸۶ اخبار اصلی
سرعت گرفتن مراحل ساخت پایگاه خیرساز اورژانس۱۱۵ اصناف اراک

-به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از سرعت گرفتن مراحل ساخت پایگاه خیرساز اورژانس ۱۱۵ اصناف با مشارکت خیرین اتاق اصناف مرکز استان مرکزی خبر داد.

ایران نژاد در خصوص این خبر گفت: این پایگاه با حدود ۱۵۶ مترمربع زیربنا و پیشرفت حدود ۵۰ درصدی در یکی از شلوغ ترین مناطق شهری اراک از نظر ماموریت های فوریت پزشکی واقع شده است که عملیات احداث آن با همت خیرین اتاق اصناف اراک مجددا از سر گرفته شده است.

ایران نژاد افزود: ساخت پایگاه اورژانس۱۱۵ اصناف در منطقه خیابان شریعتی ابتدای کوی رضوی به همت خیرین حوزه اصناف صورت گرفته که با افتتاح این پایگاه بطور قطع شاهد کاهش محسوس زمان حاضر شدن عوامل اورژانس ۱۱۵ بر بالین بیماران و مصدومین خواهیم بود.

کلید واژه ها: اصناف پایگاه ساخت پایگاه اراک اورژانس اورژانس ۱۱۵ خیرین ساخت