جلسه تودیع و معارفه مسئول حراست اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی برگزار شد.

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۷ کد : ۳۶۲۴۶ اخبار اصلی
جلسه تودیع و معارفه مسئول حراست مرکز فوریت های پزشکی استان با حضور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی و مسئول حراست دانشگاه علوم پزشکی اراک در محل اورژانس ۱۱۵ برگزار شد.
جلسه تودیع و معارفه مسئول حراست اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، ایران نژاد با اشاره به جایگاه والای حوزه حراست در اورژانس ۱۱۵ عنوان کرد: حراست با درایت و مقتدر بی شک بازوی توانای مدیر سیستم و عامل موثری در کاهش آسیب پذیری و افزایش کارآیی مجموعه ها و علی الخصوص دستگاه های حوزه بهداشت و درمان کشور است. رئیس اورژانس استان مرکزی ضمن تقدیر از عملکرد مهدی شاملو در زمان تصدی سمت رئیس حراست اورژانس ۱۱۵ و آرزوی موفقیت برای ایشان در سمت جدید، برای مسئول جدید حراست مجموعه فوریت پزشکی استان موسی رضا خلیلی آرزوی موفقیت کرد.

در این جلسه ابوالفضل سهل آبادی مدیر حراست دانشگاه ضمن برشمردن وظایف اصلی مسئولین حراست مراکز و قول مساعد جهت برطرف نمودن مشکلات موجود در این زمینه در مرکز اورژانس ۱۱۵ استان از زحمات مهدی شاملو در زمان تصدی پست فوق تقدیر و تشکر کرد.
گفتنی است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه از زحمات مهدی شاملو تقدیر شد.

کلیدواژه‌ها: حراست مسئول حراست حراست اورژانس اورژانس اورژانس ۱۱۵ استان استان مرکزی مسئول مرکزی