آتش سوزی خودرو در پارکینگ مجتمع مسکونی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت.

۰۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۶ کد : ۳۶۳۸۵ اخبار اصلی
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از انتقال مصدومان حادثه آتش سوزی شهر مهاجران توسط آمبولانس های ورژانس ۱۱۵ بخش سوختگی بیمارستان امیرالمومنین(ع) خبر داد.
آتش سوزی خودرو در پارکینگ مجتمع مسکونی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ایران نژاد گفت:حدود ساعت ۱۷:۴۹ عصر امروز و در پی اعلام آتش‌سوزی خودرو در یک پارکینگ مجتمع مسکونی در شهر مهاجران، بلافاصله ۳ دستگاه آمبولانس به همراه یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

وی اظهار داشت: در این حادثه پنج نفر مصدوم شدند که پس از دریافت اقدامات تخصصی فوریت پزشکی به بیمارستان منتقل شدند و هفت نفر نیز در محل وقوع حادثه تحت درمان سرپایی قرار گرفتند.

کلید واژه ها: حادثه آتش آتش سوزی سوزی آمبولانس پزشکی دستگاه