دوازدهمین جلسه کمیته کشوری مراکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (MCMC) برگزار گردید.

۰۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۸ کد : ۳۶۳۸۶ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، دوازدهمین جلسه کمیته کشوری مراکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (MCMC) در تاریخ ۳ و ۴ مرداد ماه سال جاری با حضور رؤسای اداره پایش و هدایت مراقبت های درمانی از دانشگاه های علوم پزشکی اهواز مشهد، اراک ،البرز و لرستان در محل سازمان اورژانس کشور برگزار گردید .
دوازدهمین جلسه کمیته کشوری  مراکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (MCMC) برگزار گردید.

دوازدهمین جلسه کمیته کشوری  مراکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (MCMC) برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، دوازدهمین جلسه کمیته کشوری  مراکز پایش مراقبت های درمانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (MCMC) در تاریخ ۳ و ۴ مرداد ماه سال جاری با حضور رؤسای اداره پایش و هدایت مراقبت های درمانی از دانشگاه های علوم پزشکی اهواز مشهد، اراک ،البرز و لرستان  در محل سازمان اورژانس کشور برگزار گردید .

گفتنی است این اجلاس با موضوع هم اندیشی روسای  مراکزMCMC کشور در موضوع بهینه سازی فرآیند اعزام و انتقال بیماران در سامانه پایش مراقبت های درمانی دانشگاه ها برگزار گردید.

کلیدواژه‌ها: کشور پایش پایش مراقبت پایش مراقبت درمانی پایش مراقبت درمانی دانشگاه مراقبت مراقبت درمانی مراقبت درمانی دانشگاه مراقبت درمانی دانشگاه علوم درمانی