۱مصدوم بر اثر برخورد خودروی سواری با جیپ در شهرستان محلات

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۷:۱۲ کد : ۳۶۳۹ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از برخورد دوخوروی سواری خبر داد.
۱مصدوم بر اثر برخورد خودروی سواری با جیپ در شهرستان محلات

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با جزئیات برخورد دو خودروی سواری گفت: این حادثه ساعت۱۰/۰۰امروز(سه شنبه)رخ  داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله ۱دستگاه  آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور داشت.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه  ۱نفر مصدوم شده که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان اعزام شد.

کلید واژه ها: رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی سامانه ۱۱۵ اورژانس