۲مصدوم بر اثر برخورد خودروی سواری پژو و کامیون در اراک

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۷:۱۷ کد : ۳۶۴۲ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از برخور خودروی سواری پژو با کامیون خبر داد.
۲مصدوم بر اثر برخورد خودروی سواری پژو و کامیون در اراک

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با برخورد خودروی سواری پژو و کامیون گفت: این حادثه ساعت۱۶/۵۵ دقیقه  امروز در محور کنادگذر (جنب پل گاوخانه ) رخ داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله ۱دستگاه  آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه متاسفانه ۲نفر مصدوم شده  که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)منتقل شد.

کلید واژه ها: سامانه ۱۱۵ گاوخانه پژو آمبولانس دکتر پریا بهرامی