اتفاقی تاسف بار اما حضوری جالب از تکنسین اراک

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۷:۱۹ کد : ۳۶۴۳ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از برخور خودروی سواری پراید با تندر ۹۰ خبر داد.
اتفاقی تاسف بار اما حضوری جالب از تکنسین اراک

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با برخورد خودروی سواری پراید و تندر ۹۰گفت: این حادثه در ساعت ۱۵:۳۰ امروز جمعه در حالی که موتورلانس به ماموریت seizure واقع در پارک انتهای کوی امام علی(ع) اعزام شد و هنگامی که در حال معاینه بیمار بود دو خودروی سواری با شدت با هم برخورد کردند و بلافاصله تکنسین موتورلانس با درنظر گرفتن شرایط بیمار موجود بر بالین مصدومین حاضر شده و بعد از تریاژ مصدومین درخواست دو کد کمکی کرده است.

دکترپریا بهرامی افزود: بلافاصله ۲ دستگاه  آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه متاسفانه ۴ نفر مصدوم شده  که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)منتقل شد.

کلید واژه ها: تندر 90 موتورلانس دکتر پریابهرامی اورژانس کشور