در ششمین روز از هفته دولت، ساختمان واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی افتتاح شد + فیلم

۰۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۷ کد : ۳۷۱۳۸ اخبار اصلی
طی مراسمی با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر محمدی مدیر اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه، میثم بخشی مشاور رییس دانشگاه، بهروز ایران نژاد رییس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی و برخی دیگر از مسئولین ساختمان واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵ افتتاح گردید.
در ششمین روز از هفته دولت، ساختمان  واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی افتتاح شد + فیلم

در ششمین روز از هفته دولت، ساختمان  واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی افتتاح شد.

گفتنی است در طراحی و اجرای این واحد از نقشه های به روز و استاندارد سازمان اورژانس کشور با هدف ارتقا سطح کیفی عملکرد واحد ارتباطات استفاده شده است.

کلید واژه ها: واحد واحد ارتباطات اورژانس دانشگاه رییس ارتباطات دکتر