پایگاه اورژانس خیرین شهر تلخاب در هفتمین روز از هفته دولت افتتاح شد.

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۴ کد : ۳۷۲۰۲ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی چهارمین پایگاه اورژانس شهرستان فراهان با حضور استاندار مرکزی، فرماندار فراهان، معاون توسعه دانشگاه، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان، مدیر شبکه بهداشت و درمان فراهان و سایر مسئولین در شهر تلخاب افتتاح شد.
پایگاه اورژانس خیرین شهر تلخاب در هفتمین روز از هفته دولت افتتاح شد.

ایران نژاد رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ استان بیان کرد این پایگاه در زمینی به مساحت ۳۰۰ مربع و زیر بنای ۱۶۰ متر مربع با اعتبار ۲۵ میلیارد توسط خیرین شهر تلخاب ساخته شده است.

وی افزود یک دستگاه آمبولانس با کلیه تجهیزات فوریت پزشکی در این پایگاه مستقر شده و بصورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات به ساکنین این منطقه میباشد.

ایران نژاد افزود با افتتاح این پایگاه در کنار پد اورژانس هوایی این شهر که در سال گذشته افتتاح شده بود، کلیه ساکنین روستاهای اطراف و محور های مواصلاتی منطقه از خدمات اورژانس بهره مند خواهند شد و زمان رسیدن بر بالین بیماران کاهش چشمگیری خواهد یافت.

کلید واژه ها: اورژانس پایگاه شهر شهر تلخاب افتتاح استان تلخاب