برگزاری دوره آموزشی پدافند غیرعامل جهت پرسنل بخشداری و دهیاران شهرستان های ساوه و خمین

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰ کد : ۳۸۱۳۳ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، این دوره با تدریس حامدرضا عابدی دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه و به دعوت اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری و با هماهنگی اداره کل پدافند غیرعامل استان برگزار گردید.

در این دوره ضمن ارائه مطالب عمومی و کاربردی در موضوعات پدافند غیر عامل برای حاضرین مواردی در خصوص پدافند زیستی تدریس شد.

کلید واژه ها: پدافند پدافند غیرعامل دوره غیرعامل عمومی تدریس استان