برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک‌ به میزبانی اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۵ کد : ۳۸۸۷۰ اخبار اصلی
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رییس، معاونین و مدیران دانشگاه در محل سالن جلسات اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، در ابتدای این جلسه ایران نژاد ضمن خوشآمد گویی به ریاست و اعضای هیئت رئیسه، گزارشی از پروژه های عمرانی و فعالیت و اقدامات انجام شده در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی ایراد کرد.

رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در ادامه گفت: به لطف خداوند و به همت خیرین گرانقدر مجمع خیرین اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی و همچنین حمایت ریاست دانشگاه علوم پزشکی گام مهمی در امر توسعه و تجهیز پایگاه های اورژانس در سراسر استان برداشته شده است و در حال حاضر از مجموع ۱۹ پروژه فعال اورژانس ۱۱۵ در استان، تعداد ۵ پایگاه اورژانس در مراحل انتهایی احداث قرار دارند و بزودی افتتاح و به چرخه عملیات اورژانس پیش بیمارستانی اضافه خواهند شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی افزود: با توجه به آزمون پیش رو وزارت بهداشت امیدواریم بتوانیم در بحث جذب نیروی انسانی نیز کمبودهای موجود را جبران کنیم.

دکتر امانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه ضمن تشکر ویژه از همکاران حوزه فوریت پزشکی در پایگاه های اورژانس ۱۱۵ گفت: مسئولین و پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی کادر عملیاتی از اورژانس هستند که توانستند با همدلی باعث توسعه و پیشرفت زیرساخت های حوزه فوریت پزشکی استان در همه جهات باشند.

دکتر امانی ضمن اشاره به تداوم حمایت های دانشگاه علوم پزشکی از حوزه اورژانس ۱۱۵، بر افزایش سرعت و‌ کیفیت خدمات این مرکز تاکید کرد.

کلید واژه ها: اورژانس پایگاه اورژانس اورژانس ۱۱۵ اورژانس بیمارستانی اورژانس ۱۱۵ استان اورژانس بیمارستانی استان مرکزی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی اورژانس بیمارستانی استان استان ۱۱۵ استان