دوره آموزشی آشنایی با اورژانس ۱۱۵ برای دانش آموزان اراکی برگزار شد + فیلم

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۷ کد : ۳۹۲۱۸ اخبار اصلی
دوره آموزشی آشنایی دانش آموزان با اورژانس ۱۱۵ در مدرسه دخترانه رشد (مقطع ابتدایی ) در اراک انجام شد.
دوره آموزشی آشنایی با اورژانس ۱۱۵ برای دانش آموزان اراکی برگزار شد + فیلم

دوره آموزشی آشنایی با اورژانس ۱۱۵ برای دانش آموزان اراکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، نحوه تماس و پاسخگویی ۱۱۵،حفظ خونسردی در حوادث و آشنایی با عملیات احیاء پایه محور‌های آموزشی این برنامه بود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در این خصوص گفت: این برنامه آموزشی با حضور مربیان و معلمان و بیش از ۸۰ دانش آموز این دبستان صورت گرفت،کارشناسان فوریتهای پزشکی دانش آموزان را با اصول کلی فوریتهای پزشکی آشنا کردند.

ایران نژاد با اشاره به مباحث مطرح شده افزود: در این برنامه آموزشی نحوه عملکرد اورژانس ۱۱۵، فرهنگ سازی در جهت عدم مزاحمت برای خطوط اورژانس و آشنایی با عواقب مزاحمت برای خطوط اورژانس،آشنایی با نحوه امدادخواهی از شماره ۱۱۵، آشنایی با تجهیزات داخل آمبولانس و نحوه برخورد با افراد بیمار و مصدوم و انجام احیاء قلبی-ریوی پایه با زبان قابل درک برای کودکان ابتدایی توسط کارشناسان فوریت های پزشکی آموزش داده شد.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ آشنایی آموزشی دانش دانش آموزان نحوه