برگزاری کارگاه آموزشی تخلیه اضطراری در حوادث و بلایا

۱۷ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۲ کد : ۳۹۲۲۷ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، کارگاه آموزشی تخلیه اضطراری در حوادث و بلایا جهت معاونین و مدیران اداره کل بهزیستی و مسئولین مراکز نگهداری تابعه بهزیستی استان توسط حامدرضا عابدی دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی تخلیه اضطراری در حوادث و بلایا

در این کارگاه ضمن تاکید بر نحوه اجرای گام به گام فرایند تخلیه مراکز و ساختمان ها و تشریح اهمیت این موضوع در مراکز نگهداری و ارائه خدمات بهزیستی، انواع روش های تخلیه اضطراری در حوادث و بلایا مورد بحث قرار گرفت.

گفتنی است در پایان این کارگاه از زحمات حامدرضا عابدی دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه به جهت تدریس دوره مذکور با اهدای لوح سپاس و هدیه تقدیر بعمل آمد.

کلید واژه ها: کارگاه تخلیه تخلیه اضطراری تخلیه اضطراری حوادث تخلیه اضطراری حوادث بلایا اضطراری اضطراری حوادث اضطراری حوادث بلایا حوادث حوادث بلایا