برگزاری دوره آموزشی پدافند غیرعامل و تهدیدات CBRNE

۱۵ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۶ کد : ۳۹۲۳۱ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، دوره آموزشی پدافند غیرعامل و تهدیدات CBRNE جهت پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراهان برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی پدافند غیرعامل و تهدیدات CBRNE

این دوره با توجه به الزام کمیته پدافندغیر عامل وزارت متبوع در برنامه عملیاتی دانشگاه های علوم پزشکی در خصوص آشنایی کلیه پرسنل با موضوع پدافند غیرعامل و تهدیدات CBRNE با همکاری واحد آموزش ضمن خدمت دانشگاه با تدریس حامدرضا عابدی دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی برگزار شد.

کلید واژه ها: پدافند پدافند غیرعامل پدافند غیرعامل تهدیدات پدافند غیرعامل تهدیدات cbrne غیرعامل غیرعامل تهدیدات غیرعامل تهدیدات cbrne تهدیدات تهدیدات cbrne cbrne