برگزاری مانور زلزله و ایمنی در دبیرستان الزهرا کلانشهر اراک + فیلم

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۵ کد : ۳۹۷۸۴ اخبار اصلی
همزمان با سراسر کشور دانش‌آموزان اراکی نحوه برخورد با حوادث احتمالی در زمان وقوع زلزله را تمرین کردند.
برگزاری مانور زلزله و ایمنی در دبیرستان الزهرا کلانشهر اراک + فیلم

برگزاری مانور زلزله و ایمنی در دبیرستان الزهرا کلانشهر

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی؛ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در خصوص این خبر گفت: این مانور به منظور کاهش تلفات و خسارت ها و همچنین افزایش سطح آگاهی و ایجاد آمادگی در دانش آموزان در مقابل حوادث غیرمترقبه و نحوه مواجهه صحیح با حوادث و بحران ها در هنگام بروز زلزله انجام شد.

ایران نژاد افزود: آشنایی دانش آموزان با حوادث غیرمترقبه و نحوه مقابله با این حوادث وفرهنگ‌سازی در این خصوص، چگونگی پناه‌گیری دانش‌‎آموزان هنگام بروز زلزله احتمالی، نحوه انجام موارد خودامدادی و دیگرامدادی و همچنین تمرین  روش های صحیح مداخله دستگاه های مسئول و همکار در مواجهه با مصدومین و مجروحین این حوادث از اهداف برگزاری مانور سراسری زلزله در مراکز آموزشی می باشد.

رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در ادامه گفت: در این مانور اورژانس پیش بیمارستانی استان با دو دستگاه آمبولانس سبک، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه خودرو لجستیک شرکت کرده و به اجرای ماموریت های خود در خصوص مواجهه با مجروحین و مصدومین این حادثه فرضی پرداخت.

کلید واژه ها: حوادث زلزله آموزان دانش آموزان استان استان مرکزی دستگاه دانش