کتاب داستان ماهان و اورژانس ۱۱۵ به مرحله چاپ رسید

۰۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۱ کد : ۳۹۷۹۱ اخبار اسلایدی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی با هدف فرهنگ سازی و نشر مفاهیم حوزه اورژانس پیش بیمارستانی اولین کتاب داستان حوزه کودک با عنوان "ماهان و اورژانس ۱۱۵" توسط مرکز فوریت های پزشکی استان مرکزی تدوین و به مرحله چاپ رسید.
کتاب داستان ماهان و اورژانس ۱۱۵  به مرحله چاپ رسید

کتاب داستان ماهان و اورژانس ۱۱۵  به مرحله چاپ رسید

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در خصوص این خبر افزود: این کتاب با هدف فرهنگ سازی در حوزه دانش آموزان مقطع ابتدایی و آشنایی کودکان با فعالیت های  اورژانس ۱۱۵ برای اولین بار تدوین شد. این کتاب با محوریت آموزش نحوه صحیح امدادخواهی از اورژانس پیش بیمارستانی به زبان ساده و قابل فهم جهت دانش آموزان نگارش شده است.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ اورژانس بیمارستانی کتاب مرکزی استان مرکزی بیمارستانی حوزه