مشارکت اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در طرح ملی پایش فشار خون و دیابت

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۶ کد : ۴۰۴۸۴ اخبار اسلایدی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از مشارکت اورژانس ۱۱۵ استان در پویش ملی پایش فشار خون بالا و دیابت خبر داد و گفت: تشخیص زود هنگام بیماری خفته و پنهان فشارخون در درمان این بیماری و اثرات ناشی از آن موثر است. افزایش فشار خون یکی از بیماری های خاموش و خطرناک تهدید کننده سلامت جامعه است.
مشارکت اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در طرح ملی پایش فشار خون و دیابت

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: در صورتی که این بیماری تحت کنترل قرار نگیرد خطر حمله قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی را افزایش می دهد. بیماری دیابت نیز بصورت آهسته با علایم نظیر ضعف و بی حالی، عدم تعادل، کاهش سطح هوشیاری خود را نمایان می کند.

گفتنی است اورژانس ۱۱۵ در اجرای این طرح بصورت فعال در سطح استان مرکزی  با استقرار اتوبوس آمبولانس و آمبولانس های سبک در کنترل فشار خون و قندخون هم استانی ها شرکت دارد.

#پویش_ملی_سلامت
#غربالگری_دیابت_و_فشارخون_بالا

#همیشه_با_شماییم

کلید واژه ها: بیماری اورژانس اورژانس ۱۱۵ استان استان مرکزی فشار فشار خون خون دیابت