دیدار فرمانده انتظامی استان با رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۸ کد : ۴۰۹۰۶ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، سردار دکتر هادی رفیعی کیا با حضور در مرکز فوریت های پزشکی با ایران نژاد دیدار و گفتگو کرد.
دیدار فرمانده انتظامی استان با رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

در این دیدار که با حضور دکتر امانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک انجام شد، سردار رفیعی کیا از ظرفیت های اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در امر خدمت رسانی به مصدومین و بیماران تجلیل کرد و گفت: مرکز فوریت های پزشکی استان مرکزی یکی از مهمترین ارگان ها در امر امدادرسانی به هموطنان بشمار می رود و خط مقدم دانشگاه علوم پزشکی در مواجهه با بحران ها و حوادث می باشد.

وی افزود: اورژانس ۱۱۵ همکاری نزدیکی با همکاران ما در پلیس انتظامی دارند و لزوم این همکاری در همه جهات اجتناب ناپذیر است.

در این دیدار ایران نژاد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فراجا با تقدیر از زحمات پرسنل فرماندهی انتظامی استان مرکزی و همچنین تشکر از حضور فرماندهی انتظامی استان در مرکز اورژانس ۱۱۵، بر افزایش حجم و تنوع همکاری های دوجانبه تاکید کرد.

کلیدواژه‌ها: استان انتظامی استان استان مرکزی اورژانس اورژانس ۱۱۵ مرکزی دیدار انتظامی