دوره آموزشی آشنایی دانش آموزان با اورژانس ۱۱۵ در مدرسه دخترانه فرهنگیان الزهرا (س) اراک برگزار شد
![دوره آموزشی آشنایی دانش آموزان با اورژانس ۱۱۵ در مدرسه دخترانه فرهنگیان الزهرا (س) اراک برگزار شد](/images/ems/fa/news/news-primary/2024/65b886d6192a7-collage.png)
دوره آموزشی آشنایی دانش آموزان با اورژانس ۱۱۵ در مدرسه دخترانه فرهنگیان الزهرا (س) اراک برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، نحوه تماس هموطنان و ارائه اطلاعات به اورژانس ۱۱۵،حفظ خونسردی در حوادث و آشنایی با عملیات احیاء پایه محورهای آموزشی این برنامه بود.
محسنی فرد مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در این خصوص گفت: این برنامه آموزشی با حضور مربیان و معلمان و بیش از ۱۵۰ دانش آموز این دبستان صورت گرفت و در این برنامه آموزشی کارشناسان فوریت پزشکی دانش آموزان را با اصول کلی فعالیت مراکز اورژانس ۱۱۵ آشنا کردند.
محسنی فرد در ادامه افزود: در این برنامه آموزشی نحوه عملکرد مراکز و پایگاهای اورژانس ۱۱۵، فرهنگ سازی در جهت عدم مزاحمت برای خطوط اورژانس و آشنایی با عواقب مزاحمت برای شماره ۱۱۵ اورژانس،آشنایی با نحوه امدادخواهی از شماره ۱۱۵ و نحوه برخورد با افراد دچار بیماری و سوانح و همچنین مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن با زبان قابل درک برای کودکان ابتدایی توسط کارشناسان فوریت پزشکی آموزش داده شد.
نظر شما :