قاتل خاموش جان دو مرد اراکی را گرفت

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۱ کد : ۴۱۸۲۸ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از جان باختن ۲ نفر در شهر اراک بر اثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن خبر داد.
قاتل خاموش جان دو مرد اراکی را گرفت

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ایران نژاد افزود: در ساعت ۱۰:۳۸ دقیقه امروز طی تماس تلفنی با سامانه ۱۱۵ گزارش مسمومیت با گاز منوکسید کربن در یکی از محله های شهر اراک اعلام که بلافاصله یک تیم فوریت پزشکی به محل حادثه اعزام شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در ادامه گفت: متاسفانه در این حادثه دو مرد ۶۹  و ۲۵ ساله دچار مسمومیت با گاز منوکسیدکربن شده و جان خود را از دست دادند.

ایران نژاد با تاکید بر لزوم استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد، بر رعایت نکات ایمنی هنگام نصب این وسایل و بررسی مسیر خروجی دود ناشی از احتراق این وسایل تاکید کرد و گفت: هموطنان در صورت مواجهه با افراد دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن باید بلافاصله افراد را از محیط مملو از گاز خارج نموده، راه هوایی مصدومین را باز کرده، در صورت امکان اکسیژن تراپی را آغاز و بلافاصله با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.

کلید واژه ها: گاز مسمومیت گاز اورژانس مسمومیت استان استان مرکزی جان بلافاصله