دوره آموزشی آشنایی با اورژانس ۱۱۵ و پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال برای دانش آموزان اراکی برگزار شد

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۵ کد : ۴۲۳۵۴ اخبار اصلی
کارگاه آموزشی آشنایی دانش آموزان با نحوه فعالیت مراکز اورژانس ۱۱۵ و پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال در مدارس دخترانه نخبگان و دهگان اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، نحوه تماس هموطنان و ارائه اطلاعات به اورژانس ۱۱۵،حفظ خونسردی در حوادث و آشنایی با عملیات احیاء پایه و همچنین مسائل مربوط به حوادث چهارشنبه آخر سال از محور‌های آموزشی این برنامه بود.

محسنی فرد مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در این خصوص گفت: این برنامه آموزشی با حضور مربیان و معلمان و بیش از ۳۰۰ نفر از دانش آموزان صورت گرفت و در این برنامه آموزشی کارشناسان فوریت پزشکی دانش آموزان را با اصول کلی فعالیت مراکز اورژانس ۱۱۵ آشنا کردند.

محسنی فرد در ادامه افزود: در این برنامه آموزشی نحوه عملکرد مراکز و پایگاهای اورژانس ۱۱۵، فرهنگ سازی در جهت عدم ایجاد ترافیک مکالمه برای خطوط اورژانس و آشنایی با عواقب مزاحمت برای شماره ۱۱۵ اورژانس،آشنایی با نحوه امدادخواهی از اورژانس۱۱۵ و نحوه برخورد با افراد دچار بیماری و سوانح و همچنین پیشگیری از خطرات چهارشنبه آخر سال توسط کارشناسان فوریت پزشکی آموزش داده شد.

کلیدواژه‌ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ آموزشی برنامه آموزشی کارشناسان فوریت‌های پزشکی