افزایش فوتی های مصدومین ترافیکی در استان مرکزی

۰۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۶ کد : ۴۲۴۹۱ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از افزایش فوتی های مصدومین ترافیکی در استان مرکزی خبر داد.
افزایش فوتی های مصدومین ترافیکی در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی؛ بهروز ایران نژاد، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مقایسه ای ستاد تسهیلات نوروزی در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ گفت: در حوزه ماموریت های اورژانس پیش بیمارستانی در سال ۱۴۰۲، شاهد ۲۰ درصد کاهش آمار بوده ایم، ولی در حوزه ماموریت های ترافیکی ۷ و چهار دهم درصد افزایش آمار وجود داشته است.
وی افزود: مصدومین ترافیکی در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱، افزایش داشته است به این معنا که سال گذشته از ۲۴ ام تا ۲۹ ام اسفند ۵ نفر فوتی ولی در سال ۱۴۰۲، این آمار به ۷ نفر فوتی در صحنه تصادف رسیده است.
وی گفت: یکی از دلنگرانی های اورژانس، حوادث ناشی از مسمویت گاز مونوکسید کربن است که با توجه به برودت مجدد هوا، آمار مصدومین و مسمومین با گاز مونوکسید کربن ۵۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
 وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در زمینه مسمومیت با گاز مونوکسید کربن، فوتی نداشته ایم؛ تصریح کرد: از هموطنان خواهشمندیم با توجه به برودت مجدد هوا مسیر خروجی گاز را چک کنند، از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده کنند و در صورتی که با مصدومین این حادثه رو به رو شدند حتما وسایل گاز سوز را خاموش و مصدوم در صورت نداشتن تروما، از آن محیط خارج کنند.

کلید واژه ها: سال سال ۱۴۰۲ افزایش مصدومین مصدومین ترافیکی گاز گاز مونوکسید گاز مونوکسید کربن فوتی آمار