برگزاری کارگاه یک روزه پروتکل های درمانی در اورژانس پیش بیمارستانی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۴ کد : ۴۳۸۰۰ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، این کارگاه با تدریس دکتر حسن نوری ساری معاون آموزش همگانی مهارتی و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور در محل سالن آمفی تئاتر الغدیر دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
برگزاری کارگاه یک روزه پروتکل های درمانی در اورژانس پیش بیمارستانی

در این کارگاه رابطین آموزشی و کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی و همچنین کارشناسان آمبولانس خصوصی با جدیدترین تغییرات ویرایش دوم کتاب درمان های گام به گام در اورژانس پیش بیمارستانی آشنا شدند.

کتاب پروتکل های آفلاین مجموعه ای از درمان های گام به گام در اورژانس پیش بیمارستانی است که کارشناسان عملیاتی اورژانس ۱۱۵ در سراسر کشور بر اساس آن درمان های پیش بیمارستانی را برای بیماران اورژانسی ارائه میدهند.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس بیمارستانی بیمارستانی گام درمان کارشناسان کارشناسان اورژانس